Kyckling i tortillabröd

Receptet är för 3 portioner
 
Ingredienser:
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 tsk curry
  • 1 krm vitlökssalt
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm svartpeppar

Vitlökssås 

  • 1.5 dl créme fraich 
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • En skvätt citronsaft
  • 1 krm svartpeppar
1. Blanda créme fraich, pressad vitlök, citronsaft, salt och peppar och låt stå och dra medans du gör resten. 
2. Dela kycklingen i mindre bitar. 
3. Lägg smör i en stekpanna och när de är smält och pannan är riktigt varm lägger du i kryddorna. När kryddorna är upphettade lägger du i kycklingen och steker den tills den är färdig. 

Servera med:

Sallad, rödlök, paprika, gurka och tortillabröd